Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?

Werkplezier als basis voor succes

Solide werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Enschede. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in de dienstverlening in de ruimste zin van het woord. Wat ons onderscheidt, is ons motto: glimlachend aan het werk. Wij geloven dat werkplezier aan de basis ligt van succesvol zakendoen. Met die insteek werken we elke dag opnieuw flexibel, efficiënt en servicegericht.

Scroll verder

Full service-dienstverlening

Bij Solide draait het maar om één ding: u zo goed mogelijk ontzorgen, zodat u met een glimlach aan uw dag kunt beginnen. Dat begint met enthousiaste medewerkers die met plezier elke locatie helemaal spic en span maken. Naast de reguliere schoonmaakdiensten, bieden we bovendien specialistische diensten zodat u voor al uw facilitaire zaken bij ons terecht kunt. Zo draagt Solide dagelijks bij aan een optimale presentatie van kantoren, bedrijfspanden, industriële panden, openbare gebouwen en instellingen.

Wij sluiten aan op uw wensen

Solide werkt niet op afstand, maar is nauw betrokken bij haar opdrachtgevers. We houden persoonlijk contact en weten daardoor steeds wat er speelt. Op die manier zorgen we ervoor dat onze dienstverlening goed aan blijft sluiten bij uw wensen en behoeften.

Bekijk hier onze werkwijze

De drie Solide speerpunten waarvan u gegarandeerd gaat glimlachen!

1. Klant staat centraal

Uw tevredenheid vormt onze belangrijkste graadmeter. Eenmaal tevreden, zetten wij een stap extra om uw verwachtingen te overtreffen.

Afspraak = afspraak

Aan de hand van de gemaakte afspraken, vastgelegd in het werkrooster, hebben wij regelmatig persoonlijk contact. Zo blijven de afgesproken diensten transparant en goed helder.

2. Breed aanbod schoonmaakdiensten

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere schoonmaakdisciplines. Van reguliere schoonmaak tot totale glasbewassing en van vloeronderhoud tot industriereiniging. Maar voor nog meer gemak bieden wij ook specialistische diensten aan zoals bouwopleveringen, kantinediensten en de verzorging van sanitaire voorzieningen.

Flexibel en de nieuwste technieken

Wij springen soepel in op uw behoefte en maken gebruik van gekwalificeerde reinigingsmiddelen en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons tijd- en registratiesysteem en hebben wij onze eigen Solide-app. Zo zijn we niet alleen flexibel, maar ook efficiënt!

3. Gegarandeerd een glimlach

Een schone omgeving is volgens ons essentieel voor een goed humeur. Wanneer je met plezier je werk uitvoert, geeft dat vaak een nog beter resultaat. Daarom werken wij met betrokken mensen die schoonmaken met een lach. Mede dankzij ons interne opleidingscentrum zorgen we ervoor dat wij voor elke uitdaging onze standaard garanderen.

Uw glimlach bezorgt ons een glimlach

Wij werken niet alleen voor een schitterend eindresultaat. Het gaat er vooral om dat u daardoor steeds met een glimlach uw schone werkomgeving binnenstapt. Daar worden wij blij van!

Ook met een glimlach naar het werk?

Wij vertellen graag meer over wat Solide voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op