Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?

Onze werkwijze

Door schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden, geeft u ons toegang tot uw locatie; meestal op momenten dat er verder niemand is. Dan is het wel zo fijn dat u erop kunt vertrouwen dat uw locatie in de goede handen is van een goed geoliede, zorgvuldige en solide organisatie.

Scroll verder

Goede personele bezetting

Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor een goede personele bezetting. In samenspraak met de in te zetten objectleiding dient dit een garantie te worden voor een groeiend vertrouwen en voor continuïteit van de uit te voeren werkzaamheden.

Kwaliteitszorg voor een stralend eindresultaat

Met behulp van training en opleiding van ons personeel waarborgen we de afgesproken kwaliteit van het werk. Daarnaast voeren we vastgestelde kwaliteitscontroles uit.

Doordacht werkrooster

Wij ontwikkelen voor elke locatie een doordacht werkrooster. Dit rooster vermeldt de afgesproken werkzaamheden, de eventuele bijzonderheden waarbij het is gekoppeld aan een plattegrond.

Het werkrooster omvat:

  • de dagelijkse schoonmaak;
  • de wekelijkse schoonmaak;
  • de maandelijkse schoonmaak;
  • specifieke opdrachten.

Het werkrooster en de bijbehorende plattegrond(en) hangen aan de werkwagen. Dit is bij al onze opdrachtgevers hetzelfde. Deze eenduidige werkwijze maakt het voor het vaste werkteam, maar ook voor nieuwe en invalmedewerkers gemakkelijk om op elke locatie efficiënt de werkzaamheden op te pakken. Hiermee borgen we de schoonmaakkwaliteit. Voor ons controlesysteem, en voor u als opdrachtgever, schept dit duidelijkheid over de geplande en afgesproken werkzaamheden.