Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?
Terug naar overzicht

Vloerreiniging

Het aanzien van de vloerafwerking bepaalt voor een groot deel de eerste indruk van uw werk- en leefomgeving. Voor elk type vloerafwerking bieden wij daarom complete, zorgvuldig samengestelde onderhoudsprogramma's. Bijvoorbeeld voor tapijtreiniging, steen-, lino- of vloeronderhoud. Daarbij kunt u met ons alle kanten op. Wij zijn flexibel als het gaat om de samenstelling van het onderhoudspakket zodat u altijd een dienst inkoopt die past bij uw wensen en behoeften.

Uw eigen Solide-vloerspecialist

Wij beschikken over alle benodigde vloerkennis, machines en middelen. Naast het dagelijks en periodieke onderhoud zorgt uw eigen Solide-vloerspecialist voor een betere uitstraling en een langere levensduur van uw vloer.

Geheel kosteloos advies

Heeft u behoefte aan frequent vloeronderhoud, denkt u aan vervanging van uw vloer of is er sprake van nieuwbouw? Solide adviseert u graag; geheel gratis en vrijblijvend

Benieuwd naar wat Solide voor u kan betekenen?

Neem contact op voor een persoonlijke gesprek of een vrijblijvende offerte.

Contact