Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met ons in contact komen?
Terug naar overzicht

Glasbewassing

Weersomstandigheden, ligging, karakter en glasbewassing bepalen mede de representativiteit van uw locatie. Solide biedt voor glasbewassing een full service-pakket aan. Frequenties en uitvoeringen stemmen we daarbij af op uw kwaliteits- en budgettaire wensen.

Telescoop en lansbewassing

In het kader van de Arbo-regelgeving hebben wij ons gespecialiseerd in telescoopbewassing. Wij kunnen daardoor ook ramen tot op 15 meter hoogte vanaf de grond, op plaatsen waar men niet met een ladder en/of hoogwerker bij kan komen, goed reinigen. Reiniging zal plaatsvinden met speciaal osmosewater. Dat is gedemineraliseerd water voor een stralend resultaat.

In overleg met u bekijken we welk systeem voor de uit te voeren glasbewassing we zullen hanteren. Let op: de Arbowet en -eisen bepalen of wij specifieke steigers of hoogwerkers moeten inhuren voor bepaalde werkzaamheden.

Benieuwd naar wat Solide voor u kan betekenen?

Neem contact op voor een persoonlijke gesprek of een vrijblijvende offerte.

Contact